Βαθμολογία

Στο πλευρό του Μπουτάρη ο Καμίνης

Στο πλευρό του Γιάννη Μπουτάρη μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τα περί αλλαγής του όρου «Μακεδονία» σε ΚΤΕΛ και αεροδρόμιο στέκεται ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε «πραγματικό πατριώτη» του Μπουτάρη, παίρνοντας θέση σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε.

«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων στον λογαριασμό του στο Twitter, την Τετάρτη (14/2).

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Τετάρτης, Θεσσαλονικείς συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο και διαδήλωσαν. Μάλιστα, ζητούν με ψήφισμα από τον δήμαρχο να παραιτηθεί.

Στο ψήφισμα αναφέρεται «Δήμαρχε, με τις δηλώσεις τις οποίες κάνετε τον τελευταίο καιρό, θεωρούμε ότι έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα. Ενώ τα προβλήματα της πόλης καθιστούν όλο και πιο δύσκολη την καθημερινότητα των δημοτών, εσείς κάνετε εξωτερική πολιτική, προκαλώντας με τις ανάρμοστες δηλώσεις και συμπεριφορές σας. Οι δηλώσεις σας επανειλημμένως έχουν προσβάλει τους δημότες της Θεσσαλονίκης και όλους τους Έλληνες πολίτες, καθώς είναι άκρως ανθελληνικές».