Βαθμολογία

«Όχι» Ν.Δ. σε ενημέρωση από Καμμένο για τα Ίμια

Με αφορμή τις εξελίξεις με την Τουρκία, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τομεάρχη Αμυνας της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, την Τετάρτη (14/2).

Ο Καμμένος, που δίνει το παρών στη Σύνοδο των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ, εξέφρασε τη θέλησή του να ενημερώσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου θα συμμετάσχουν στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Η Νέα Δημοκρατία, ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση του Πάνου Καμμένου. «Σε σχέση με την τηλεφωνική συνομιλία Καμμένου-Κικίλια στην οποία ο υπουργός Αμυνας ζήτησε να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ στη Γερμανία καθώς και οι δύο θα παραβρεθούν την Παρασκευή στο Munich Security Conference, διευκρινίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο. Ο υπουργός Αμυνας, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Βασ. Κικίλια», αναφέρουν πηγές της Ν.Δ. «Ο κ. Τσίπρας όταν τηλεφωνήσει στον κ. Μητσοτάκη θα μιλήσουν. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συνομιλεί με τον κ. Καμμένο», προσθέτουν.