Βαθμολογία

Σε αυτό το κανάλι πάει το RODEO του Σκάι...

«Όταν κλείνει μία πόρτα, κάποια άλλη ανοίγει»... και πολλές φορές είναι για καλύτερα! Αυτό φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση της τηλεοπτικής εκπομπής, της «Rodeo», που κόπηκε ξαφνικά από τον ΣΚΑΪ για να μπορέσει το κανάλι του Φαλήρου να... απλώσει στο πρόγραμμά του τα τούρκικης παραγωγής ριάλιτι. Μετά ,όμως, από το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ η σατιρική εκπομπή ήλθε εις «γάμου» συμφωνία με άλλον τηλεοπτικό σταθμό! 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου οι συντελεστές της εκπομπής συμφώνησαν με τα στελέχη του EPSILON ώστε η «Rodeo» να βγαίνει πλέον από τη δική τους συχνότητα. Χθες μάλιστα βρέθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό και αφού συναντήθηκαν με τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, προϊδεάζοντας ότι η συμφωνία είναι κλεισμένη και είναι θέμα υπογραφών για να βγει η εκπομπή on air. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου κοινή επιθυμία τους είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στην καινούργια τηλεοπτική «στέγη» στις αρχές Μαρτίου. Άλλωστε, φαίνεται ότι τα βρήκαν σε όλα και το θέμα της υπογραφής είναι μία τυπική διαδικασία ενώ ο μηχανισμός της εκπομπής είναι έτοιμος… για σάτιρα αφού θα συνεχίσει να εργάζεται σε αυτήν όλη η ομάδα της. Όπως φαίνεται λοιπόν στις αρχές Μαρτίου ο Βαγγέλης Περρής, η Αθηναΐς Νέγκα κι η Άννα Μαρία Βέλλη θα ξεκινήσουν το «Rodeo» τους μέσα από τη συχνότητα του EPSILON. 

Τέλος, όσον αφορά τις… εκκρεμότητες ΣΚΑΪ στην εκπομπή αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπήρξε συμφωνία με τη διοίκηση του σταθμού προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές οφειλές στην εταιρεία παραγωγής που είναι από την προηγούμενη σεζόν όσο και στους συντελεστές από την τρέχουσα σεζόν που είχε γίνει εσωτερική παραγωγή. Βέβαια υπήρξε ένα… χαράτσι, αλλά μετά τη μείωση ο ΣΚΑΪ δεσμεύτηκε να καλύψει την οφειλή σε 12 δόσεις. Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό φαίνεται να καταλήγει και η περίπτωση της Αθηναΐδας Νέγκα που αν και επέστρεψε εσπευσμένα στην εκπομπή μετά τη γέννηση του παιδιού της, απολύθηκε ξαφνικά από τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Αλλά ,όπως είπα, «όταν κλείνει μία πόρτα, κάποια άλλη ανοίγει…» και πολλές φορές αποδεικνύεται ότι «κάθε εμπόδιο είναι για καλό»!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς (Newsit.gr)