Βαθμολογία

Παράσχος: «Άνθρωπος στο Πλατανιά μου έσκαβε το λάκκο»

Συνέντευξη στη χανιώτικη εφημερίδα «Κόσμος της Πόλης» έδωσε ο πρώην προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος που αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τους Κρητικούς.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε ότι υπήρχε άνθρωπος στο Πλατανιά που του έσκαβε το λάκκο και αυτή ήταν η αιτία αποχώρησης του από την ομάδα καθώς δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει, ενώ όπως ανέφερε αν ήταν ακόμα στο τιμόνι του Πλατανιά, ο σύλλογος θα είχε περισσότερους βαθμούς.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Παράσχου:

«Εγώ δεν είχα σκοπό να φύγω. Ρωτήστε τον πρόεδρο του Πλατανιά, τον κ. Μαθιουλάκη, που ήθελε να φύγω. Μαζί με τους δήθεν συναδέλφους μου θεώρησαν ότι ξέρουν από μπάλα πλέον και μου χρέωσαν την κακή πορεία της ομάδος. Αν δεν είχα φύγει τώρα, η ομάδα θα είχε πολύ περισσότερους βαθμούς. Όταν σου λέει ο πρόεδρος ότι το μπάτζετ σου θα είναι καλύτερο και εν τέλει δεν είναι, νομίζω ότι δεν μπορείς να πετάς και στα σύννεφα.

Όταν εξηγείς στον πρόεδρο ότι χρειάζεται ο Πλατανιάς να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος για τον κόσμο και σου λέει μην ανησυχείς αλλά στο τέλος δεν διαθέτει τα χρήματα που χρειάζονται, τι άλλο να εξηγήσω; Εγώ φταίω στο θέμα των συνεργατών. Δύο φορές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω κάνει λάθος σε συνεργάτες. Η μία έγινε στον Πλατανιά που μου έσκαψε το λάκκο! Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα μπορούν να καταλάβουν ποιον εννοώ. Όμως δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να φύγω και να κάνουν τα δικά τους κουμάντα εκεί μέσα. Κρίμα που τους εμπιστεύτηκα».