Βαθμολογία

Κωστούλας: «Πρέπει να υπάρχει ομοψυχία»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 έκανε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας που αναφέρθηκε στο μείζον θέμα των τηλεοπτικών.

Όπως δήλωσε ο κ. Κωστούλας θα πρέπει να υπάρχει ομοψυχία για να βρεθεί μια λύση, ειδικά για τις μικρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως τόνισε η ΑΕΚ είναι στο πλευρό τους, ενώ εκτίμησε ότι και ο Παναθηναϊκός θα είναι μαζί τους.

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης των Αγρινιωτών σχολίασε και την πολύ καλή πορεία της ομάδας από την έλευση του Τραϊανού Δέλλα στο τιμόνι, όπου όπως δήλωσε ανέβηκε η ψυχολογία της ομάδας με τον Σερραίο τεχνικό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κωστούλα:

Σε ερώτηση για την απόφαση της Nova να σπάσει τη συμφωνία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και εάν τον ανησυχεί είπε;

«Ανησυχεί όλους όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν πολλούς φιλάθλους άρα και εισιτήρια ή την έξοδο στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις. Είχαμε μαζευτεί και είχαμε μιλήσει αλλά δεν συμφωνήσαμε ποτέ. Ζητούσαμε να παίρνουν οι ομάδες οι μικρές περισσότερα χρήματα. Θυμάμαι τότε οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν όχι. Κατέπεσε αυτό και όποια άλλη προσπάθεια.

Πέρσι στον Αύγουστο είχαμε συμφωνήσει ότι θα έπρεπε να είναι 30 εκατ. και να δώσει η Nova και ένα μπόνους.
Αν δεν τα βρούμε μέχρι τέλη Νοεμβρίου να έχουμε το δικαίωμα να μπορώ μονομερώς να σταματήσω τη συμφωνία. Η πρότασή αυτή της Nova πέρασε. Ίσως γιατί πιστεύαμε ότι θα βρούμε κάποια λύση άλλη.

Υπάρχει μια λύση και εκεί θα στραφούμε όλοι. Χρειάζεται ομοψυχία. Να μαζευτούμε οι μικροί. Η ΑΕΚ είναι μαζί μας. Εκτιμώ ότι και ο Παναθηναϊκός θα είναι μαζί μας. Είμαστε πολλοί και τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από προέδρους ομάδων να μιλήσουμε και να συμφωνήσουμε. Δυστυχώς η συμφωνία των 12 ήμασταν καλοί στη θεωρεία. Αλλά όταν χρειάστηκε δεν μπορέσαμε να μείνουμε ενωμένοι».

Σε ερώτηση για την αλλαγή στις εμφανίσεις του Παναιτωλικού με την έλευση του Δέλλα ανέφερε:

«Έχει αλλάξει η ψυχολογία όλης της ομάδας. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε τώρα το είχαμε παίξει και στην αρχή. Αλλά κάποια στιγμή κάναμε μια μεγάλη κοιλιά. Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω ότι ήταν ψυχολογικοί οι λόγοι. Με την έλευση του προπονητή φαίνεται ότι ανέβηκε η ψυχολογία και είμαστε και πάλι σε έναν καλό ρυθμό».

Τέλος σε ερώτηση για το αν επιμένει στην θέλησή του να φύγει από την ομάδα τόνισε:

«Το να αποχωρήσω και να αφήσω την ομάδα σε κάποιον είναι πάγιο αίτημα μου. Δύσκολο είναι όμως έτσι όπως είναι η κατάσταση. Το θέμα με τη Νova ίσως να το κάνει δυσκολότερο πια».