Βαθμολογία

Νικολαΐδης: «Άσος με no goal»

Ο προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης είναι εκείνος που έστειλε το μήνυμα σε γονέα ποδοσφαιριστή, όπου γνωστοποιούσε πως ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί γιατί το ματς έπρεπε να έρθει «άσος με no goal», όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Το τηλεφωνικό μήνυμα, που παρουσιάστηκε αυτούσιο στην εκπομπή, βρίσκεται πλέον στα χέρια του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών Σωτήρη Μπουγιούκου, ο οποίος διερευνά την υπόθεση των διεφθαρμένων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος και της Football League.

Το μήνυμα του Κώστα Νικολαΐδη εστάλη 51 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα κυπέλλου Λεβαδειακού - Αιγινιακού, ο οποίος έγινε στις 24 Οκτωβρίου 2017 και έληξε με νίκη των Βοιωτών 5-0, ενώ παραλήπτης ήταν η μητέρα ποδοσφαιριστή της μακεδονικής ομάδας ο οποίος και δεν αγωνίστηκε.

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή, όπου το όνομά της δεν έγινε γνωστό, βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαΐδη, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι δηλαδή ο γιος της δεν θα χρησιμοποιηθεί επειδή το ματς πρέπει να είναι «άσος με no goal».