Βαθμολογία

Με Μουνιέ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ξεκίνησε σήμερα (13/2) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Καθαράς Δευτέρας (19/2 19:30) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν το πρωί στο Κορωπί, μια προπόνηση που έγινε με την παρουσία του Άντονι Μουνιέ καθώς ο Γάλλος άσος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα καθώς είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της Λιβαδειάς με το Λεβαδειακό.

Έτσι ο 30χρονος εξτρέμ τέθηκε στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και ανάλογα με την πορεία της κατάστασης του καθόλη την εβδομάδα θα φανεί αν ο Εβρίτης τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το παιχνίδι στον θεσσαλικό Κάμπο.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης και Λουτσιάνο, ο Μυστακίδης προπονήθηκε στο γυμναστήριο, ενώ δεν προπονήθηκε ο Μολίνς. Βέβαια ο πρώτος έτσι και αλλιώς δεν θα είναι διαθέσιμος για Λάρισα καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει στο παιχνίδι με τους "βυσσινί" ποινή μιας αγωνιστικής.

Τέλος το πρόγραμμα προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις δύναμης, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι κατοχής.