Βαθμολογία

Παίκτης της Χαλ σταματά το ποδόσφαιρο λόγω κατάγματος στο κρανίο

Συγκλονίζει ο Ρίαν Μέισον. Ο 26χρονος άσος της Χαλ ανακοίνωσε ότι είναι υποχρεωμένος να βάλει τέλος στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού.

Ο Μέισον πριν από περίπου έναν χρόνο είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο παιχνίδι της Χαλ με την Τσέλσι. Σήμερα, έχοντας υποβληθεί σε αρκετές εξετάσεις έκανε γνωστό ότι οι νευροχειρούργοι, νευρολόγοι και άλλοι ιατροί που τον εξέτασαν του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρέπει να ρισκάρει άλλη φορά και να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο καθώς θεωρούν νέο χτύπημα, και μικρής έντασης θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Όπως ανέφερε ο παίκτης:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ακολουθώντας την συμβουλή των ειδικών ιατρών που με εξέτασαν είμαι υποχρεωμένος να βάλω τέλος στην καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έχω δουλέψει πολύ για να μπορέσω να παίξω και πάλι. Δυστυχώς όμως έχοντας λάβει τη γνωμάτευση των ειδικών δεν έχω άλλη επιλογή λόγω των υψηλών ρίσκων που εγκυμονεί η σοβαρότητα του τραυματισμού μου».

Η Χαλ έκανε και εκείνη με τη σειρά της γνωστή την αρνητική εξέλιξη με μια ανακοίνωση στην οποία τονίζει την μεγάλη προσπάθεια που έκανε να θεραπευτεί και να επιστρέψει στη δράση αλλά και τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

πηγή: sport-fm.gr