Βαθμολογία

Σσσσ αρχίζει....

Νόημα αποκτούν και πάλι οι Τρίτες και οι Τετάρτες των ποδοσφαιρόφιλων καθώς επιστρέφει το Champions League με τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16".

Το σεντόνι έλειψε σε πολλούς από εμάς όμως πλέον η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει και ουσιαστικά με τα νοκ-άουτ τώρα αρχίζει το .....καλό.

Το σημερινό (13/2) μενού περιλαμβάνει δυο σπουδαίες αναμετρήσεις, αυτές της Γιουβέντους με την Τότεναμ και της Βασιλείας με την Μάνστεστερ Σίτι, φυσικά με σέντρα στις 21:45.

Στο Τορίνο η πρωταθλήτρια Ιταλίας παρά τις πολλές απουσίες, Κουαδράδο και Ματουιντί έχουν τεθεί εκτός, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντιμπάλα και Μπαρτζάλι, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στο λονδρέζικο σύλλογο του μεγάλου αστέρα Χάρι Κέιν και να φτάσει στη νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ.

Από την άλλη οι Λονδρέζοι θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία προκειμένου να έχουν το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς. Η Κυρία είναι αήττητη στα τελευταία 26 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, ενώ στα τελευταία 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ.

Στο έτερο παιχνίδι η Βασιλεία υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι που μετά τον τίτλο στο νησί, ψάχνει και το τρόπαιο με τα ...αυτιά. Έτσι για τους Άγγλους δεν τίθεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης σήμερα στην Ελβετία απέναντι στην Βασιλεία που δεν έχει το παραμικρό άγχος καθώς ότι και αν συμβεί ουδείς θα της πει τίποτα.

Όσον αφορά τις απουσίες εκτός έχουν τεθεί για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα οι Μεντί, Ντελφ, Ζέσους, όμως επιστρέφει ο εκ των εγκεφάλων της ομάδας Κέβιν Ντε Μπρούινε. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Νταβίντ Σίλβα και Σανέ, ενώ για την Βασιλεία μοναδική απουσία αυτή του Τσούφι.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

21:45

Γιουβέντους - Τότεναμ

Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι

και το υπόλοιπο πρόγραμμα της φάσης των "16":

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

21:45

Πόρτο - Λίβερπουλ

Ρεάλ - Παρί Σεν-Ζερμέν

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

21:45

Τσέλσι - Μπαρτσελόνα

Μπάγερν - Μπεσίκτας

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

21:45

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σαχτάρ - Ρόμα