Βαθμολογία

ΘΕΟ(δοσιάδη)Σ και λίγα λέμε…

Άλλαξαν τα πάντα στον Απόλλωνα Λάρισας επί ημερών Νίκου Θεοδοσιάδη και αυτό το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο η πορεία της ομάδας. Μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και το πιο σημαντικό έχει πείσει ότι είναι ικανή να κερδίσει τον οποιοδήποτε!

Το σίγουρο είναι ότι στην ομάδα, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο δεν είπαν τα μεγάλα λόγια. Αλλά μίλησαν με πράξεις εντός αγωνιστικού χώρου και ο στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει με σοβαρότητα το έργο της. Δεν αναφέρθηκαν για κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Αλλά στο κτίσιμο μιας ομάδας που θα έχει μέλλον και θα αναδείξει πολλά ταλέντα της περιοχής.

Η παρουσία του Νίκου Θεοδοσιάδη στην τεχνική ηγεσία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση της ομάδας και σε αυτό ποντάρουν και στην συνέχεια. Ο στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και να κερδίζει κάθε βδομάδα.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης κατάφερε αυτό που ίσως οι περισσότεροι δεν περίμεναν. Έκανε πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό, ρίσκαρε αλλά πέτυχε στο τέλος, δημιουργώντας μια αξιοζήλευτη ομάδα.

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, αλλά και στη διοίκηση που άντεξε και έμεινε όρθια παρά τις όποιες αντιξοότητες υπήρχαν!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ