Βαθμολογία

Πετράκης: «Μας έλειπαν σημαντικά χαρακτηριστικά»

Τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων του ΑΟΧ-Κισσαμικού έβαλε τη Δευτέρα (12/2) ο επίσης φορμαρισμένος Απόλλων Λάρισας, ο οποίος τον κέρδισε με 2-0 καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο μέρος.

Ο Γιώργος Πετράκης είπε πως έλειπαν από την ομάδα του κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε πως κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα και πως η στάση των Κρητικών δεν αλλάζει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Καταρχήν γνωρίζαμε και πριν από το παιχνίδι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Εμείς από την δική μας την πλευρά, παρόλο που είχαμε επισημάνει κάποια πράγματα νομίζω ότι μπήκαμε κάπως νωθρά στο παιχνίδι. Και δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ, κάτι που μας επηρέασε ακόμα περισσότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πολύ μακριά από αυτό που έχουμε συνηθίσει ως ομάδα. Και η αιτία είναι ότι μας έλειπαν κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν ως ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις για να μπούμε και πάλι μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα όμως επειδή ρισκάραμε απειληθήκαμε και πάλι.

Από κει και πέρα δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, άσχετα αν δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αλλά η στάση μας δεν αλλάζει, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ήταν μια ήττα που κάποια στιγμή θα ερχόταν. Και σίγουρα από δω και πέρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με αντίπαλο την Καλλιθέα».