Βαθμολογία

Αιγάλεω: «Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό»

Για «χειρουργείο χωρίς αναισθητικό» και για αποφάσεις «βγαλμένες από ένα.. νέο βιβλίο κανονισμού» κάνει λόγο το Αιγάλεω με ανακοίνωση του, αναφορικά με τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Περράκη στον αγώνα της Κυριακής (11/2) με τον Ηλυσιακό. Η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα μας με τον Ηλυσιακό, έγιναν θεατές ενός χειρουργείου που προκάλεσε ο κ. Περράκης, χωρίς αναισθητικό.

Με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες βγαλμένες από ένα.. νέο βιβλίο κανονισμού, ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, με τις αποφάσεις του σε όλο το ματς.

Το καθαρό γκολ που ακύρωσε στην ομάδα μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, όπως και οι φορές που ανέκοπτε τους ποδοσφαιριστές μας ως οφσάιντ.

Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας ώστε η ομάδα μας να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς και να κατακτήσει δίκαια το πρωτάθλημα. Φροντίστε και εσείς να πράξετε αναλόγως».