Βαθμολογία

Δέλλας: «Κάναμε ό,τι είχαμε πει»

Αρκετά καλή απόδοση έπιασε την Κυριακή (11/2) ο Παναιτωλικό και γι' αυτό κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά. Οι Αγρινιώτες έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο όσα είχαν δουλέψει στις προπονήσεις, όπως είπε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος ήταν ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων είπε πως έπρεπε η ομάδα του να πάρει κάποιους βαθμούς στα επόμενα ματς και ήθελε η αρχή να γίνει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση προκειμένου να καθαρίσει με την υπόθεση της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε: «Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που χωρίζεται σε δύο μέρη. Ένα πρώτο ημίχρονο αν και βάλαμε γρήγορα γκολ, νευρικό με αρκετά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Μάζουρεκ το παιχνίδι έγειρε αρκετά προς τα εμάς.

Βάλαμε τρία όμορφα γκολ. Δημιουργήσαμε κι άλλες φάσεις για γκολ. Σταθήκαμε τυχεροί στο πρώτο μέρος στη φάση του Πλατανιά αλλά θεωρώ ότι και εκεί να δεχόμασταν γκολ, μπορούσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση γιατί ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε ότι είχαμε πει όλη την εβδομάδα αλλά αυτό είναι η αρχή μιας σειράς παιχνιδιών όπως έχω πει και πριν, που σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας».