Βαθμολογία

Χατζηνικολάου: «Αν γινόταν το γκολ του Δημούτσου...»

Άλλη μία εκτός έδρας ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (11/2) ο Πλατανιάς, ο οποίος δεν τα κατάφερε ούτε στο Αγρίνιο. Έχοντας κακή εικόνα έχασε εύκολα με 3-0 από τον Παναιτωλικό και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Δημούτσος για να φέρει το ματς στα ίσα και εξήγησε πως τα πάντα τελείωσαν όταν έγινε το 2-0.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Κλείναμε τους χώρους των παικτών του Παναιτωλικού. Ήρθε ένα γρήγορο γκολ από την πλευρά του Παναιτωλικού, παρ΄όλα αυτά είχαμε καλή ισορροπία σε όλες τις γραμμές μας. Βγήκαμε με δυο – τρεις αντεπιθέσεις. Η μία ήταν πάρα πολύ κλασική ευκαιρία και αν γινόταν γκολ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να κάνουμε την αλλαγή με τον Πλιάτσικα γιατί είχε κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο και οι άλλες δύο αλλαγές ήταν αναγκαστικές, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούμε και να χάσουμε την ισορροπία στις γραμμές. Ο Παναιτωλικός είχε και τον χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όταν έγινε και το δεύτερο γκολ, τελείωσε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και στον Τραϊανό».