Βαθμολογία

Κωστένογλου: «Χάσαμε χωρίς ο αντίπαλος να έχει φάση...»

Με ήττα από τη Σπάρτη έφυγε η Δόξα Δράμας και στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου ήταν για να... σκάσει. Ο τεχνικός των «μαυραετών» ανέφερε ότι οι Λάκωνες κέρδισαν από το πουθενά, ενώ κάλεσε τους παίκτες του να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο χωρίς ο αντίπαλος να δημιουργήσει ούτε μία φάση, μία τελική στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε και κέρδισε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού και δύο τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο για ένα μικρό διάστημα ο αντίπαλος μπορεί να κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, αλλά δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση. Κατάφερε με μία τελική πάσα να κάνει ένα γκολ. Είχαμε προβεί ήδη σε μία αλλαγή, κάναμε άλλες δύο, είχαμε μία ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι, δουλεύοντας περισσότερο και έχοντας επιμέλεια και σοβαρότητα σε αυτό που κάνουμε. Ήταν μία ήττα που η ροή του παιχνιδιού δεν έδειχνε ότι θα το χάσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο μετρά το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Κωστένογλου.