Βαθμολογία

Πολυμενέας: «Μπράβο στα παιδιά...»

Μια χαρά τα πήγε ο Γιώργος Πολυμενέας ως υπηρεσιακός τεχνικός της Σπάρτης, η οποία νίκησε με 1-0 τη Δόξα Δράμας. Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Λακώνων απένειμε τα εύσημα στους παίκτες, τονίζοντας ότι έδειξαν επαγγελματισμό και συνέπεια.

«Πρώτα απ' όλα θα ξεκινήσω με την προετοιμασία που είχαμε για αυτό το παιχνίδι, καθώς για εμάς ήταν μια μεταβατική εβδομάδα με την φυγή του προπονητή. Θα έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Οι παίκτες έδειξαν συγκέντρωση όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και τον επαγγελματισμό τους. Δουλέψαμε πάνω στον αντίπαλό μας. Κυνηγήσαμε αυτή την κάθετη πάσα για να βρούμε το γκολ και νομίζω ότι τα παιδιά το έκαναν πάρα πολύ καλά.

Είχαμε μία, δύο αδράνειες, αλλά θεωρώ ότι τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Και με τον Ράνο στη φάση του δοκαριού και με ένα σουτ του Γουόρντεν υπό πολύ καλές προϋποθέσεις. Νομίζω ότι η Φούτμπολ Λιγκ είναι μια κατηγορία που παίζεται στις πάσες. Και σήμερα το είχαμε εμείς αυτό το στοιχείο. Μπράβο στα παιδιά και πάλι για τον επαγγελματισμό που έδειξαν και τη συνέπειά τους», ανέφερε ο Πολυμενέας. Επίσης, είπε:

Για το πόσο επηρεάστηκαν όλοι από τη φυγή του Θωμά Γράφα: «Η φυγή έφερε ένα μούδιασμα στην αρχή, καθώς έπρεπε να τον αντικαταστήσουμε με τον Παναγιώτη τον Αποστολάκο. Ωστόσο έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες στην ομάδα και οι δυο μας προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για τα παιδιά. Και αυτοί ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάθε μέρα κερδίζαμε και κάτι στον ψυχολογικό τομέα και αυτό φάνηκε σήμερα».

Για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία: «Νομίζω ότι θα έχουμε νέο προπονητή μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα της διοίκησης»

Για το αν ήταν το πρώτο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής: «Σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν το πρώτο μου παιχνίδι ως πρώτος προπονητής».