Βαθμολογία

Διπλό χτύπημα η Λαμία

Μπορεί προ ημερών ο Μπάμπης Τεννές να είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή στη Λαμία, όμως, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και στο παρά ένα έγιναν άλλες δύο προσθήκες.

Πρόκειται για τους Σελίμ Μπεν Τζεμιά και Ντέιβιντ Άντρονικ, οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και ανακοινώθηκαν την Κυριακή (11/2). Φαίνεται πως όλα έγιναν εμπρόθεσμα και αμφότεροι υπολογίζονται από τον Τεννέ για τη συνέχεια.

Ο Μπεν Τζεμιά είναι κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε για να υπάρχει άλλη μία επιλογή εκεί. Ήταν, άλλωστε, περιορισμένες οι λύσεις, ενώ η μεταγραφή του Πριντέτα φάνηκε να μη βγαίνει. Ο Άντρονικ είναι χαφ. Και εκεί τα κουκιά ήταν μετρημένα, ενώ πρόσφατα χτύπησε και ο Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με δύο ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 29χρονο (29/1/1989) διεθνή Τυνήσιο στόπερ, Σελίμ Μπεν Τζεμιά, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ’ τη βουλγαρική Βερέγια και για τον 22χρονο (9/4/1995) Μολδαβό αμυντικό χαφ, Ντέιβιντ Άντρονικ με προηγούμενη ομάδα την Atlanta απ’ τη Λιθουανία ο οποίος μάλιστα είναι και έξι φορές διεθνής με την U21 της Μολδαβίας».