Βαθμολογία

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2

Μπροστά στο φάσμα μιας νέας ήττας βρέθηκε ο Ολυμπιακός, όμως κατάφερε τελικά να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι. Στο 19' ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο και στο 28' ο Μάριν έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 66' ο Ντιγκινί έβαλε ξανά μπροστά τους Περιστεριώτες, όμως στο 90' ο Χατζισαφί πήρε το "ριμπάουντ" από την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζούρτζεβιτς (απέκρουσε ο Γιαννιώτης) και έδωσε τον βαθμό στους Πειραιώτες. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τον Ολυμπιακό, λόγω προβλημάτων των Φορτούνη, Μιραλάς και Ταχτσίδη.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ ορεξάτος στο ξεκίνημα και μόλις στο 7' έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαννούλη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από δεξιά και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Προτό, ο οποίος έχασε τη φάση. Στο 16' ο Ντάουντα προειδοποίησε για τον Ατρόμητο, που τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Βασιλακάκη, που σηκώθηκε μόνος του στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας, ύστερα από σέντρα του Ουάρντα.

Ο Ολυμπιακός είδε τον Φορτούνη να αποχωρεί ως τραυματίας στο 24', όμως στο 28' ο Μάριν απάντησε στο γκολ των γηπεδούχων με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 30' ο Ανσαριφάρντ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στους Ερυθρόλευκους, που στο 39' προχώρησαν σε μία ακόμα αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Μιραλάς έφυγε από το ματς λόγω προβλήματος στον ώμο.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει, όμως δεν μπορούσε να μετουσιώσει αυτή την πίεση σε απειλή για την άμυνα του Ατρομήτου. Στο 62' βγήκε αναγκαστική αλλαγή και ο Ταχτσίδης, που χτύπησε στα πλευρά με τον Ντάουντα και στο ίδιο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έχασε απίστευτη φάση από κοντά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη.

Στο 66' ο Ουάρντα έβγαλε την δεύτερη ασίστ του στο ματς στον Ντιγκινί, ο οποίος "χόρεψε" τον Μποτία και με όμορφο φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Προτό και έβαλε ξανά μπροστά τον Ατρόμητο, που στο 71' θα μπορούσε να "κλειδώσει" το τρίποντο αν ο Ντάουντα και ο Ντιγκινί δεν αστοχούσαν από θέση βολής.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε, τελικά να "σώσει" τον βαθμό στο 90' με ένα γκολ του Χατζισαφί. Ο Ζιλέ κέρδισε πέναλτι από τον Χατζηισαϊα και ο Τζούρτζεβιτς ανέλαβε να το εκτελέσει. Ο Γιαννιώτης απέκρουσε, όμως ο Χατζισαφί ήταν στην επαναφορά της μπάλας και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (88' Ούμπιδες), Ντιγκινί, Ουάρντα (94' Στρούγγης), Ντάουντα (86' Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ, Ταχτσίδης (62' Τζούρτζεβιτς), Μάριν, Φορτούνης (24' Πάρντο), Μιραλάς (39' Οφόε), Ανσαριφάρντ.