Βαθμολογία

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Αγχώδη μεν, πολύτιμη νίκη δε στη μάχη του τίτλου πήρε η ΑΕΚ η οποία νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ χρειάστηκε ένα πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου προκειμένου να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών Αρκάδων και να ανέβει προσωρινά στη κορυφή έχοντας 47 βαθμούς έναντι 46 του ΠΑΟΚ που παίζει αύριο (12/2) με την ΑΕΛ.

Το "λυτρωτικό" για την Ένωση τέρμα σημείωσε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ από την άσπρη βούλα, ένα πέναλτι που προήλθε από χέρι του Σελίν, με το γκολ αυτό να κρίνει και το αποτέλεσμα για τους "κιτρινόμαυρους".

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος (46' Κονέ – 55' λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (46' Λιβάγια), Αραούχο.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης (87' Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (77' Δουβίκας), Τόνσο, Καλτσάς (55' Σελίν), Μανιάς.