Βαθμολογία

Εξάσφαιρο Κιλελέρ στο δρόμο της ανόδου

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι φορές κτύπησε η ομάδα του Κιλελέρ στο παιχνίδι με την Νεάπολη την οποία συνέτριψε με 6-1 για την 20η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κώστα Κουσιώρα και Αλέξη Τζατζάκη που σκόραραν τρία και δυο γκολ αντίστοιχα πέτυχε ακόμα μια νίκη στο δρόμο της ανόδου στην Α' κατηγορία.

Ο Κώστας Κουσιώρας ήταν ο σκόρερ των δυο πρώτων τερμάτων, αμφότερα με πλασέ, αρχικά στο 16' και εν συνεχεία στο 38' με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Παπαδημητρίου με πλασέ έκανε τρία τα τέρματα του Κιλελέρ, πριν μειώσει η Νεάπολη σε 3-1.

Το πάρτυ όμως για το Κιλελέρ συνεχίστηκε με τα ηνία στο σκοράρισμα να παίρνει ο Αλέξης Τζατζάκης ο οποίος έκανε το 4-1 στο 72' με πλασέ και δυο λεπτά αργότερα με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 6-1 πέτυχε στο 78' ο Κουσιώρας με προβολή πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

ΑΕ Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Βάγιος, Δούρος, Ζιόμπουρας, Καρακάνος (77' Κουκότσικας), Παλάσκας, Βράλας (67' Κολοβός), Γουρνάρης, Παπαδημητρίου, Γαγάρας, Τζατζάκης (78' Κασσιός), Κουσιώρας (82' Μπάλλας).