Βαθμολογία

Καθάρισε και μείωσε διαφορά ο Αμπελωνιακός

Με μια πολύ σημαντική νίκη έφυγε από την έδρα της Αναγέννησης Καλοχωρίου η ομάδα του Αμπελωνιακού που νίκησε με 3-0 την τοπική ομάδα για την 20η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη με τη νίκη αυτή μείωσε την διαφορά της από τον πρωτοπόρο Αετό Μακρυχωρίου στους τρεις βαθμούς έχοντας πλέον 45, έναντι 48 του Μακρυχωρίου, ενώ από την άλλη το Καλοχώρι παρέμεινε στους μόλις 9 βαθμούς.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Τσιρώνη, για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 43' ο Αλεξανδρής με κεφαλιά, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Μεσημέρη, με το 0-1 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι στο 50' με το 0-2 που σημείωσε ο Τσετιροκλής με απευθείας κτύπημα φάουλ, ενώ το τελικό 0-3 πέτυχε στο 55' ο Αλεξανδρής με πέναλτι. Για το Καλοχώρι ευκαιρία έχασε ο Λύταινας, ενώ στο 65' ο Πλιάτσικας είχε δοκάρι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Αλί, Δεσπόπουλος, Βουλάγγας, Πάμπλο, Μήλιος (75' Μαντίδης), Τσιρώνης Γ., Μάρκου, Μπράτκα (70' Έξαρχος), Λύταινας, Τσιρώνης Α. (65' Νούσιος), Πλιάτσικας.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Δούλης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Χατζούλης, Τσετιροκλής (70' Ζυγούρης), Αλεξανδρής (75' Νάκε), Ελευθέρογλου (72' Κοντογιώργης), Καρυπίδης (67' Σούμπασης).