Βαθμολογία

Επισκιάστηκε η μεγάλη νίκη του Ελευθεραί (PICS)

Μια πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα (11/2) το Ελευθεραί το οποίο νίκησε τον Αετό Μακρυχωρίου με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, γύρισε το παιχνίδι και ανέτρεψε την κατάσταση φτάνοντας στο τελικό 3-1, μια νίκη όμως που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Καλαμπάκα και ο οποίος αποχώρησε σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο άσος του Ελευθεραί τραυματίστηκε στην επιγονατίδα και μάλιστα για το λόγο αυτό είχαμε και πεντάλεπτη περίπου διακοπή στο παιχνίδι καθώς χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον ποδοσφαιριστή. Τραυματισμός είχαμε και για το Μακρυχώρι το οποίο αναγκάστηκε να προχωρήσει από το 13' σε αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του τερματοφύλακα Χρήστου Γκικούδη.

Οι δυο αυτοί τραυματισμοί ουσιαστικά επισκίασαν και το παιχνίδι, ειδικά αυτός του Καλαμπάκα ο οποίος μάλιστα είχε γίνει αλλαγή και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή στην αλλαγή, για την ομάδα του Μάκη Αλεξούδη που σίγουρα δεν χάρηκε την σημερινή νίκη όσο θα ήθελε. Μια νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Αετό Μακρυχωρίου ο οποίος είδε Κιλελέρ και Αμπελωνιακό να μειώνουν την διαφορά από την κορυφή.

Καλύτερες σε σχέση με χτες (10/2) οι καιρικές συνθήκες στη Λάρισα, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση και ο αγωνιστικός χώρος παρότι υπήρχε νερό σε αρκετά σημεία του γηπέδου. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην αναμέτρηση, όπως φίλαθλοι και από το Μακρυχώρι σε ένα παιχνίδι που είχε τεράστιο ενδιαφέρον.

Από την μια οι γηπεδούχοι που έτρεχαν ένα καλό σερί και ήθελαν να δώσουν συνέχεια σε αυτό απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας. Κάτι που τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι, παρότι όπως είπαμε βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, ενώ από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα παρά την δεδομένη ποιότητα των παικτών που διαθέτει, δεν μπόρεσε πέραν του ενός τέρματος να πετύχει κάτι άλλο.

Πρώτη καλή φάση ανήκε στο Μακρυχώρι το οποίο είχε δοκάρι στο 27' σε ξαφνικό σουτ του Φουσίκα μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Κουκουφίκη. Δέκα λεπτά αργότερα όμως το Μακρυχώρι έκανε το 0-1 όταν ο Τίκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλμυρούλης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο σκόρερ έτρεξε κατευθείαν στα αποδυτήρια προκειμένου να αφιερώσει το τέρμα του στον μεγάλο άτυχο της ομάδας του, τον τερματοφύλακα Χρήστο Γκικούδη τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και αντικαταστάθηκε λίγο πριν το πρώτο τέταρτο από τον Σουπεκιώτη.

Μια ώρα μετά την έναρξη της επανάληψης ο Χατζής Κ. εκτέλεσε φάουλ, με τον Σουπεκιώτη να διώχνει αρχικά με τις γροθιές και την μπάλα από την επαναφορά να βρίσκει στον Δάσσιο και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1. Στο 70' το Ελευθεραί έφτασε στην ανατροπή όταν ο Μαυρουδής Γ. με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-1.

Με την συμπλήρωση 77 λεπτών αγώνα οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον τραυματισμό του Καλαμπάκα, το οποίο έφερε και την κόκκινη κάρτα στον Τσαπλέ, με συνέπεια το Μακρυχώρι να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 90' ο Καββαδίας με σουτ προσπάθησε για το 3-1, με τον πορτιέρο του Αετού να διώχνει με τα πόδια, όμως στις καθυστερήσεις έγινε τελικά το 3-1 όταν ο Χατζής Κ. με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Σουπεκιώτη.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Γκαρέλης, Παπαδημητρίου).

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Ευστρατίου, Αετόπουλος, Τσούντσουρας, Μέκρας Χ., Χατζής Γ. (63' Καλαμπάκας, 80' λ.τ. Μάστορας), Νέλι, Θεοδώρου, Χατζής Κ., Μαυρουδής Γ., Κουρούκας (51' Καββαδίας).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης (13' λ.τ. Σουπεκιώτης), Δάσσιος (75' Τζίκα Ι.), Τίκος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Καπετάνις (90' Μητσογιάννης), Πάσσιος, Μπάρδας (65' Σαμπάνης), Φουσίκας, Καλούσης, Τσιαντούλης.

* Η νίκη της ομάδας του Ελευθεραί είναι αφιερωμένη στον μεγάλο άτυχο Νίκο Καλαμπάκα με ευχές για ταχεία ανάρρωση. Ευχές στον παίκτη και από την οικογένεια του athleticlarissa.gr.

*Η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές εύχονται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ελευθεραί, το Νίκο Καλαμπάκα.