Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλων Λάρισας για ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ολοκληρώθηκε σήμερα (11/2) το πρωί με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της αυριανής (12/2 14:00) αναμέτρησης με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο Αλκαζάρ για την 16η αγωνιστική της Football League.

Μετά το πέρας της προπόνησης, που έγινε σε πιο χαλαρό τέμπο στο προπονητικό κέντρο της Τερψιθέας, ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς και στην οποία συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κώστας Σκούπρας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Άκης Σουλίδης που αποθεραπεύτηκε πλήρως, αλλά και για πρώτη φορά ο 18χρονος ταλαντούχος άσος Θανάσης Κακάμης. Οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν την Δευτέρα το πρωϊ στις 10:30 στην ταβέρνα "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη και κατόπιν θα μεταβούν στο στάδιο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Παϊτέρης (Τ), Φιρινίδης (Τ), Κακάμης, Ανδρέου Β., Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Μαυριάς, Chanawit, Κανούλας, Ανδρέου Ι..