Βαθμολογία

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αντώναρο από τη Ν.Δ.

Εκτός Νέας Δημοκρατίας έθεσε τον Ευάγγελο Αντώναρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ο Αντώναρος με αφορμή την υπόθεση Novartisεξαπέλυσε επίθεση στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται  πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός», ήταν μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις. Πηγές της Ν.Δ. σημειώνουν: «Οπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».