Βαθμολογία

Κόλτσης: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά στον βαθμό»

Πάλεψε αρκετά, έφτασε κοντά στο να πάρει την ισοπαλία, αλλά τελικά λύγισε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο η Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (10/2). Είχε την ευκαιρία να πάρει τον βαθμό και γι' αυτό υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας.

Αυτό εκφράστηκε από τον Γιώργο Κόλτση στη συνέντευξη Τύπου. Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ είπε πως στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» έφεραν το ματς στα μέτρα τους, δεν δέχτηκαν φάσεις και πλήρωσαν μία αδράνεια της άμυνάς τους. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι' αυτό. Σίγουρα επιθετικά δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι δεν φαινόταν οτι θα χάσουμε. Έγινε μία φάση, έπαιξαν κάθετα και με το πέναλτι χάσαμε τον αγώνα. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο».

Για τον βαθμό της ισοπαλίας που ήταν στόχος της Λαμίας: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά για να πάρουμε έναν βαθμό. Στόχος ήταν να πάρουμε έναν βαθμό. Ότι πάρουμε από εδώ και πέρα είναι κέρδος. Δεν ήμασταν καλύτεροι από τον Πανιώνιο, όμως με βάση την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό».

Αν υπήρχε εντολή να γυρίσει πίσω η ομάδα μετά το 60': «Δεν υπήρχε εντολή να γυρίσουμε πίσω. Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν στιγμές που κρατήσαμε την μπάλα. Γυρίσαμε πίσω για να κρατήσουμε το μηδέν».