Βαθμολογία

Μοίρασε συγχαρητήρια στον κόσμο ο Παπαδόπουλος

Ο ΟΦΗ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέροια το Σάββατο (10/2) καθώς την κέρδισε με 3-0 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Πάντως, μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν.

Παράλληλα, σημείωσε πως η ομάδα του θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στις στημένες φάσεις ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του ΟΦΗ:

«Παρότι όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν. Ξεκινήσαμε με πάθος, ένταση, είχαμε φάσεις και δοκάρια και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και τελικά το πρώτο ημίχρονο πήγε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με το πρόβλημα του Κουτσιανικούλη που έχει κάποιες ενοχλήσεις στην φτέρνα, αλλά πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε ένα ακόμα γκολ και το παιχνίδι τελείωσε. Κατά διαστήματα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στις στατικές φάσεις. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, συγχαρητήρια σε όλους και συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε με την παρουσία του και την φωνή του».