Βαθμολογία

Ματζουράκης: «Μας αφήνει μια πικρή γεύση...»

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η Κέρκυρα στο ματς των Πηγαδίων με την Ξάνθη, με τον Γιάννη Ματζουράκη να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου ότι υπάρχει πίκρα για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο φινάλε.

Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι Φαίακες θα είναι ακόμη καλύτεροι στα επόμενα ματς, ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Θρακιώτες και τον Χρήστο Πανόπουλο.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και σταθερή ομάδα και γι' αυτό προσέξαμε πολύ τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την τόλμη να δημιουργήσουμε φάσεις και να εκμεταλλευτούμε τον αέρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δυσκόλεψαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Ξάνθης.

Με τον Μπαλάφα είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα, μας αφήνει μια πικρή γεύση ο τρόπος που έληξε το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάμε στον επόμενο αγώνα να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στη Λιβαδειά δεν μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά, σήμερα ήμασταν καλύτεροι, στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι πιστεύω.

Η Ξάνθη έχει ένα προσόν, ένα σταθερό στάτους και τον κ. Πανόπουλο. Όποιος έρχεται να δουλέψει στην Ξάνθη, διακρίνεται. Στα χρόνια μου τα πράγματα ήταν δύσκολα, κατακτούσαμε έναν εκτός έδρας βαθμό και ήταν επιτυχία. Τώρα τα πράγματα έχουν στρώσει προς το καλύτερο, οι συνθήκες είναι ιδανικές να έρθει κάποιος και να δουλέψει», δήλωσε ο Ματζουράκης.