Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι»

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε, ισοφάρισε τον Άρη όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δεχόμενος δύο γκολ στο φινάλε γνώρισε τελικά την ήττα με 3-1. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έκαναν ούτε ευκαιρία. Παρόλα αυτά, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αν και παραδέχθηκε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Σίγουρα είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Ο ΑΡΗΣ χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε δουλειά. Ακόμη γνωρίζω κάποιος ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερα.

Για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δουλέψαμε στο γήπεδο όμως τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πιστεύω πολύ φθηνά. Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μας περιμένει δουλειά στο κομμάτι. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δυστυχώς σε μια στατική φάση έγινε το 1-2 και μετά ήρθε το 3ο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και θα γίνει αυτό. Θέλουμε δουλειά».

Δεν το πίστευε ο Χατζητερζόγλου

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Οκάν Χατζητερζόγλου που δήλωσε ότι η ομάδα του αδικείται από το αποτέλεσμα. «Είμαστε πολύ αδικημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ. Ο προπονητής μας μας ζήτησε μερικά πράγματα μέσα στην εβδομάδα και θέλαμε να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης δεν μας έκανε ούτε μία ευκαιρία», τόνισε.