Βαθμολογία

Σίγουρος για... Σούπερ Λίγκα ο Σπανός

Έστω και αν αγχώθηκε, ο Άρης έφυγε νικητής από τις Σέρρες, επικρατώντας 3-1 του Πανσερραϊκού. Ο Δημήτρης Σπανός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι για πρώτη φορά φέτος του έδειξαν ξεκάθαρα ότι η ομάδα είναι για την πρώτη κατηγορία.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανσερραϊκό, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πλασματική η θέση του Πανσερραϊκού στην βαθμολογία. Φάνηκε σήμερα, φάνηκε στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή και θα φανεί και στην πορεία, όταν θα πάρει τους βαθμούς που θέλει για να σωθεί. Άρα λοιπόν, παίζαμε με έναν αντίπαλο που έτυχε να βρίσκεται, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, εκεί».

Για τη σημασία της νίκης: «Η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να περάσει από αυτό εδώ το γήπεδο. Η πρώτη φορά φέτος που μου έδειξαν ξεκάθαρα ότι είναι μία ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Κράτησαν την μπάλα, δημιούργησαν φάσεις. Η εμφάνιση είναι ώριμη, μεστή και ουσιαστική. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για σήμερα».

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Έπρεπε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα και να μην δεχθούμε τέρμα στις αντεπιθέσεις. Αυτό το κάναμε. Αυτό κερδίσαμε και για αυτό δουλεύαμε. Ολη η εβδομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις στατικές φάσεις του αντιπάλου στην άμυνα. Τα παιδιά προσπαθήσανε και το καλό αποτέλεσμα για εμάς ήρθε. Να ευχαριστήσω τον Πανσερραϊκό και την πόλη των Σερρών για την φιλοξενία, εύχομαι τα καλύτερα.»

Για τον Μπαστακό: «Ο ένας είναι ένα νέο παιδί, έχει έρθει σε μία μεγαλύτερη ομάδα από εκεί που ήταν και εμείς πρέπει να του δώσουμε αυτά που πρέπει, να τον μπολιάσουμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχουμε χωρίσει την ομάδα σε μεν και δε. Όταν ένας παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι κάποιος πρέπει να βγαίνει».

Τζανακάκης: «Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια εμφανίστηκε και ο Μανώλης Τζανακάκης, σημειώνοντας, όμως, ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος και στρέφοντας την προσοχή του στο ματς που ακολουθεί με την ΑΣΑ. Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Πετύχαμε μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια καλή ομάδα, της οποίας η θέση στην βαθμολογία την αδικεί. Ξέραμε πως θα παίξουν άμυνα και κλειστά. Στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατοί. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος σημερα από την εικόνα της ομάδος μου. Βγήκαμε, παίξαμε, μπορεί να μην δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες, όμως είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για όλη την διάρκεια του αγώνα. Πριν από το παιχνίδι είχαμε πει οτι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε σήμερα, το καταφέραμε και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα. Ακόμη μία νίκη, ακόμη ένα διπλό. Έχουμε μπροστά μας την Καρδίτσα και από αύριο συγκεντρωνόμαστε σε αυτό».