Βαθμολογία

Σκληρή ανακοίνωση και πιθανή αποχώρηση από τη Λάρισα 2012

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (10/2) η Λάρισα 2012 στην οποία αναφέρεται στα "εγκληματικά" λάθη του ρέφερι Καραγιάννη στο παιχνίδι με τον Τύρναβο για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα, κάτι που θα αποφασιστεί σε γενική συνέλευση πιυ θα λάβει χώρα την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λάρισας 2012:

Μετά από 20 αγωνιστικές ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας την διοργανώτρια αρχή για το καταπληκτικό πρωτάθλημα που διεξάγεται με τους Καραγιάννηδες και την παρέα τους. Σήμερα στο παιχνίδι Τύρναβος 2005 - Λάρισα 2012 ο κ. Καραγιάννης μετά τους καινούριους κανονισμούς έδωσε στα τρία πέναλτι ένα κόρνερ.

Μετά τα σημερινά γεγονότα το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε γενική συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου για να αποφασίσει πιθανή αποχώρηση της ομάδος από το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα σε καμιά διοργανώτρια αρχή και σε κανέναν Καραγιάννη. Δεν μπορεί ο κ. Καραγιάννης να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών και με τα χρήματα της διοίκησης.

Η προσπάθεια που κάνει αυτή τη δύσκολη εποχή η εταιρεία "ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ ΑΕ" που εκπροσωπεί την ομάδα, που στα μελλοντικά της σχέδια είναι το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 20 στρεμμάτων στην περιοχή Αγία Μαρίνα όπου η ομάδα θέλει να αποκτήσει το δικό της σπίτι καθώς και τμήματα υποδομής γιατί είναι γνωστό πως οι "ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ ΑΕ" δεν εκπροσωπούν μόνο την ομάδα, αλλά μια ολόκληρη συνοικία.

Στο παρελθόν η προσφορά της "ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ ΑΕ" στον αθλητισμό είναι μεγάλη με χορηγίες σε ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ καθώς φυσικά και στην αγαπημένη ομάδα της πόλης μας την ΑΕΛ. Και έρχεται σήμερα ο κ. Καραγιάννης και η παρέα του να μας κόψει τα όνειρα. Μάλλον τα κατάφερε........ Αρκετά.....