Βαθμολογία

Μπεριτζάς: «Οι παίκτες χτίζουν αήττητο και αυτοπεποίθηση»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο προπονητής του Φαλανιακού Τάσος Μπεριτζάς σχετικά με την ισοπαλία της ομάδας του στην Αγιά κόντρα στον Δωτιέα με 2-2 για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Όπως δήλωσε ο κ Μπεριτζάς οι παίκτες του χτίζουν αήττητο και αυτοπεποίθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ χαρακτήρισε τον σημερινό βαθμό, βαθμό πρωταθλητή, συνυπολογίζοντας και την καλή ομάδα της Αγιάς, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μπεριτζά:

«Ο σημερινός βαθμός έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και κάτω από δύσκολες συνθήκες, για μένα είναι βαθμός πρωταθλητή, αν συνυπολογίσουμε και την δυναμική του αντιπάλου, συν όπως είπα και τις δύσκολες συνθήκες, αλλά και την διακύμανση του σκορ. Ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που και εκείνη το ήθελε πολύ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι χτίζουν αήττητο και αυτοπεποίθηση που θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια. Τέλος θα ήταν κρίμα να μην δώσω τα συγχαρητήριά μου στους διαιτητές, που σε τόσο δύσκολες συνθήκες και για αυτούς έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο τους και η διαιτησία ήταν άριστη. Και πάλι συγχαρητήρια».