Βαθμολογία

Λιάπης: «Δεν σεβάστηκε τους παίκτες ο διαιτητής»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο προπονητής της Λάρισας 2012 Γιώργος Λιάπης αναφορικά με την σημερινή (10/2) ισοπαλία της ομάδας του στον Τύρναβο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-1 για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ο κ. Λιάπης ανέφερε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καραγιάννης, δεν σεβάστηκε την προσπάθεια των παικτών των δυο ομάδων σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, όπου όπως δήλωσε υπάρχουν τέσσερα αμφισβητούμενα πέναλτι κάτι που παραδέχτηκαν και από την ομάδα του Τυρνάβου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Λιάπη:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών, αλλά βρεθήκαμε σε έναν διαιτητή, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν σεβάστηκε πρώτα και κύρια τον εαυτό του και τους συναδέλφους του, αλλά πολύ περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, που σήμερα με αυτές τις καιρικές συνθήκες έκαναν κατάθεση ψυχής. Όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής έπαιξε εις βάρος των παικτών με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες και από τις δυο πλευρές, κυρίως από μας. Στο παιχνίδι υπάρχουν τέσσερα αμφισβητούμενα πέναλτι, κάτι που παραδέχτηκαν και οι αντίπαλοι μας. Όμως μένω στο αγωνιστικό κομμάτι και δίνω συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες μου, όσο και στους αντιπάλους που έκαναν κατάθεση ψυχής. Αυτά μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς για την δύσκολη συνέχεια».