Βαθμολογία

Λασπομα«Χ»ία στην Αμυγδαλέα (PICS)

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (10/2) σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Αετό Αμυγδαλέας και τον Ηρακλή Λάρισας για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα παιχνίδι σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με την βροχή να πέφτει συνεχώς και τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, ενώ ως αντιλαμβάνεται ο καθένας η αναμέτρηση κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και στη δύναμη. Πάντως το πρώτο ημίχρονο είχε και τα δυο τέρματα της αναμέτρησης, εν αντιθέσει με την επανάληψη.

Εκεί και με δεδομένο το γεγονός ότι η βροχή δυνάμωσε δεν έγιναν φάσεις, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν στα μετόπισθεν και με ξαφνικές αντεπιθέσεις να ψάξουν ενδεχομένως για το 2-1, ενώ ο Ηρακλής είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στη κατοχή του, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Αμυγδαλέας και δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Καπετανόπουλου προηγήθηκαν στο 29' όταν ο Αντωνόπουλος με φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα καρέ του Ηρακλή και ο Ζήσης Παραφέστας με κεφαλιά, νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 1-0. Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 37' όταν ο Πατσής ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κωνσταντίνου με την κ. Τσιοφλίκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαφειρίου που νίκησε τον Κωνσταντίνου για το 1-1.

Πολύ κακό το θέαμα στην επανάληψη, λογικό γαρ ελέω γηπέδου, με την μοναδική φάση να ανήκει στην Αμυγδαλέα όταν ο Τσακίρης από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Αναστασίου και το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της κ. Τσιοφλίκη.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Πατέτσος, Αρχόντης).

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Ευαγγελούλης (18' λ.τ. Τσακίρης), Ανδριανόπουλος, Παραφέστας, Περδίκης, Αντωνόπουλος, Κορλός, Αμπατζίδης, Κλούρας, Καρβούνης, Ντιντής.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης (88' Γκιουρσάνης), Νάστας (67' Πίρε), Κοντοθανάσης, Φώτος, Ζαφειρίου, Αποστόλου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ