Βαθμολογία

Ξάνθη - Κέρκυρα 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (10/2) αναμέτρηση ανάμεσα στη Ξάνθη και την Κέρκυρα στα Πηγάδια για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ακρίτες ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν στην πέμπτη θέση, ενώ στον αντίποδα η Κέρκυρα ήθελε μεν το θετικό αποτέλεσμα, στη μάχη της παραμονής, άγγιξε δε το τρίποντο που θα ήταν πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, στην επανάληψη η Κέρκυρα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 64' όταν ο Ρόλε πάσαρε στο Γεωργίου που έβγαλε τη σέντρα για τον Επστάιν, με το Γερμανό άσο να νικά με δεύτερη προσπάθεια τον Ζίβκοβιτς για το 0-1.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι Φαίακες θα φύγουν με ένα σπουδαίο τρίποντο από τη Θράκη, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς όταν ο Τριάδης έβγαλε τη σέντρα και ο Κάστρο με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 1-1.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Ντε Λούκας, Μεχία, Κίκε (63' Τριάδης), Μπρίτο (54' Φασίδης), Μελλιόπουλος. Ντουρίτσκοβιτς (72' Κάστρο), Γέντρισεκ.

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Σπίνουλας, Μπαλάφας, Σιόντης, Γεωργίου (73' Αρτυματάς), Παλμίδης, Ρόλε (89' Γκράσι), Επστάιν (85' Μυτίδης).