Βαθμολογία

Ενίσχυση με Πέριτς το Λουτράκι

Σε ακόμα μία προσθήκη εν όψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής προχώρησε την Παρασκευή (9/2) το Λουτράκι. Οι «οράνιε» γνωστοποίησαν την απόκτηση του 32χρονου Σέρβου επιθετικού, Μίλαν Πέριτς, ο οποίος τη σεζόν 2015-2016 είχε αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει θητεύσει σε ομάδες της πατρίδας του και της Ουγγαρίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Μίλαν Πέριτς (Milan Peric).

Ο Πέριτς είναι 32 ετών (16/4/1986) και στο πλούσιο ποδοσφαιρικό του βιογραφικό περιλαμβάνονται ομάδες από την πρώτη και δεύτερη εθνική κατηγορία της πατρίδας του (Partizan, Hajduk Kula, Jagodina).

Την περίοδο 2010-2014 αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας με τα χρώματα ομάδων όπως η Videoton, η Ferencvaros και η Kaposvar. Ο Α.Ο Λουτράκι είναι ο δεύτερος σταθμός του Σέρβου επιθετικού στην Ελλάδα. Έχει προηγηθεί η θητεία του στον Παναιγιάλειο με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League (12 συμμ. / 2 γκολ) την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τον καλωσορίζουμε  και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».