Βαθμολογία

Τυφλή, bisexual χήνα πέθανε στα 40 της στη Νέα Ζηλανδία

Η ιστορία της χήνας Τόμας έγινε θέμα στον διεθνή Τύπο, καθώς είναι λίγο διαφορετική από αυτές που ακούμε ή διαβάζουμε συνήθως. Ο Τόμας ήταν μια τυφλή, bisexual χήνα που πέθανε στη Νέα Ζηλανδία σε ηλικία 40 ετών.

Ο Τόμας πριν από χρόνια αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από τις υπόλοιπες χήνες και επέλεξε να ζήσει με τον Χένρι, έναν αρσενικό κύκνο. Όταν ο Χένρι ερωτεύτηκε έναν άλλο κύκνο, την Ενριέτα, ο Τόμας δεν έφυγε από κοντά τους και μεγάλωνε μαζί τα μικρά τους.

Ο Χένρι πέθανε το 2009 και ο Τόμας βρέθηκε στο καταφύγιο Wellington Bird Rehabilitation Trust, όπου και τυφλώθηκε. Το καταφύγιο ανακοίνωσε τον θάνατό του τη Δευτέρα (5/2), όπως αναφέρει δημοσίευμα του indy100, την Παρασκευή (9/2).

«Αγαπήσαμε τον Τόμας ως μέλος του Wellington Bird Rehabilitation Trust και τον αντιμετωπίσαμε με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Μικ Πέριερ, που γνώριζε τη ζωή του Τόμας, δήλωσε στο Stuff: «Πριν από την εμφάνιση της Ενριέτα, ζούσαν μαζί περίπου 18 ευτυχισμένα χρόνια γκέι αγάπης».