Βαθμολογία

Διπλή «αποστολή» για Λεουτσάκο

Συνεχίζει να σαρώνει τα γήπεδα της κατηγορίας, έχοντας ο ίδιος άποψη από πρώτο χέρι… Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης Β’ Εθνικής, Λεωνίδα Λεουτσάκο, που κάθε εβδομάδα βρίσκεται στις εξέδρες και βλέπει αγώνες του πρωταθλήματος που έχει τη διοικητική ευθύνη.

Αυτή τη φορά, το Σαββατοκύριακο (10-11/2) ο επικεφαλής της Β’ κατηγορίας θα πάει διπλή «αποστολή» σε Σέρρες και Αιγίνιο και συγκεκριμένα για τις αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Πανσερραϊκός – Άρης και Αιγινιακός – Εργοτέλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Λεουτσάκο για πρώτη φορά θα βρίσκεται και εκπρόσωπος από το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο Γιώργος Γεωργίου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν από τον πρόεδρο της Ένωσης Β’ Εθνικής που πλέον αγκαλιάζεται και από τον ΠΣΑΠ ώστε και το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών να είναι αυτόπτης μάρτυρας όλων όσων συμβαίνουν στα γήπεδα της κατηγορίας και αυτή η διπλή παρουσία να αποτελεί εχέγγυο για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.