Βαθμολογία

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΛ

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ τον Αρκαδικό στις 5μμ, σ’ ένα ματς που για τους βυσσινί μοιάζει ως «παιχνίδι χωρίς αύριο».

Η ΑΕΛ, που επιστρέφει στην φυσική της έδρας μετά από περίπου πέντε μήνες, ψάχνει την βαθμολογική ανάκαμψή της ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και η αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες μοιάζει ως μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.
Και για να πετύχουν τον στόχο τους οι παίκτες της λαρισινής ομάδας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου της ομάδας, που θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό τους και να κάνει το Αλκαζάρ πραγματική έδρα. Η είδηση της επιστροφής στο Αλκαζάρ σκόρπισε χαμόγελα τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στους παίκτες της ΑΕΛ που για έναν ολόκληρο γύρο του πρωταθλήματος έπαιζαν ουσιαστικά όλα τα ματς εκτός έδρας. Για το ματς κόντρα στον Αρκαδικό ο Χρήστος Χασανίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χρήστου Γκογκίδη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του.

«Σαν τελικός»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης μιλώντας για το σαββατιάτικο ματς δήλωσε: «πρώτα απ’ όλα είναι εξαιρετικά ευχάριστη είδηση η επιστροφή μας στο Αλκαζάρ. Τόσο καιρό αλλού προπονούμασταν και αλλού παίζαμε και αυτό σίγουρα μας στοίχησε. Το ματς με τον Αρκαδικό είναι για μας τελικός και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να φτάσουμε όμως στη νίκη που θα μας δώσει την δυνατότητα να παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο μας. Τους θέλουμε να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών, γιατί πραγματικά οι δυνατότητές μας είναι μεγαλύτερες από αυτές που δείχνει η βαθμολογική μας θέση».