Βαθμολογία

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σε Πάτρα και Κιλκίς

Κάλεσμα για συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα γίνεται μέσω των social media. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 25 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου. Προς το παρόν έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1. 500 άτομα.

Αυτό που τονίζεται είναι πως η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην κινητοποίηση. Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα διοργανώνεται μέσω των social media. Ήδη στην διαδικτυακή πρόσκληση για τη διοργάνωση  που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1.500 άτομα.

Μετά την Πάτρα, σειρά έχει το Κιλκίς, με τους πολίτες να δείχνουν πως δεν σταματούν τη διαμαρτυρία τους. Το συλλαλητήριο θα γίνει στις 4 Μαρτίου στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων στο Κιλκίς. Η συγκεκριμένη ημερομηνία ορίστγκε μετά από απαίτηση των πολιτών.

Η αρχική σκέψη ήταν να γίνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρα, ωστόσομ αποφασίστηκε να μην... κλειδώσει. Στη Βόρεια Ελλάδα έχει ξεκινήσει εκστρατεία ώστε εκείνη τη μέρα να δώσουν το παρών χιλιάδες Μακεδόνες.