Βαθμολογία

«Είναι προφανές από ποιους τελέστηκαν οι βανδαλισμοί»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, σχετικά με όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης. Σε ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι Βόλος ΝΠΣ-Νίκη Βόλου. Οι βανδαλισμοί στο γήπεδο των «κυανέρυθρων» έφεραν απάντηση από το σύλλογο, ενώ και ο Δήμος προέβη σε ανάλογη ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης είναι προφανές και από ποιους τελέστηκαν, αλλά και από ποιους υπαγορεύθηκαν.

Πέραν της ανοησίας των δραστών να στρέφονται κατά της δημοτικής, άρα και δικής τους, περιουσίας, προκαλεί μελαγχολία η χαρακτηριστική αδυναμία συγκεκριμένων ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν ότι η κοινωνία, σε όλα τα επίπεδα, προχωρεί χωρίς βεβαίως να λαμβάνει υπόψη της τις δικές τους άρρωστες ψυχολογικές περιπτώσεις.

Η ιστορία γράφεται από ανθρώπους με όραμα, φιλοδοξίες και προοπτική και δεν αλλοιώνεται από τρωκτικά και απόβλητα κάθε είδους. Επιτέλους, αν μπορούν, ας το αντιληφθούν, και ας σταματήσουν τις απαράδεκτες και καταδικαστέες απόπειρες διχασμού και υπονόμευσης της κοινωνικής συνοχής, που εν τέλει είναι και μάταιες».