Βαθμολογία

Κάλεσμα και ευχαριστίες στον Πανσερραϊκό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στην οποία ευχαριστεί το Δήμο, τον ΟΠΑΚΠΑ καθώς και την Ελπίς Σκουτάρεως για την συναίνεση τους στο κλείσιμο του δημοτικού γηπέδου της πόλης για 20 μέρες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σερρών και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη, το ΔΣ της Ελπίδας Σκουτάρεως και τον κ. Κωνσταντίνο Νταούδη για την αλλαγή έδρας στην οποία προέβησαν για το εντός έδρας παιχνίδι τους το οποίο ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στις 25/2,προκειμένου να κλείσει το γήπεδο από τις 11/2/18 μέχρι 3/3/18 ώστε να προβούμε σε βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του(χλοοτάπητας) ώστε να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε».

Παράλληλα η μακεδονική ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα στα παιδιά των ακαδημιών του νομού να δώσουν το παρών το Σάββατο (10/2) στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προσκαλεί τα παιδιά όλων των ακαδημιών ποδοσφαίρου του νομού και τους γονείς τους να έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια μας απέναντι στον ιστορικό σύλλογο του Άρη. Ώρα συνάντησης στις 14:45 έξω από την Θύρα 1 στην οποία θα έχουν ελεύθερη είσοδο».