Βαθμολογία

Dancing with the stars: Σοβαρός τραυματισμός του Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ είναι από τις εκπλήξεις του φετινού Dancing with the Stars. Ο γοητευτικός ηθοποιός συμμετέχει στο DWTS 6 έπειτα από πολλές κρούσεις που του είχαν γίνει μέσα στα χρόνια από το show χορού. Ο ίδιος δείχνει να το διασκεδάζει πολύ στα live της Παρασκευής δίνοντας το 100%. Ένας όμως τραυματισμός φαίνεται πως μπορεί να του κοστίζει την εμφάνιση του στο 3ο live του show. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο συνδιαγωνιζόμενος του Κώστας Τσουρός στο Πρωινό, ο ηθοποιός υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, τον οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει με τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να συμμετέχει στο αυριανό live.

«Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έχει ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του. Προσπαθεί. Εγώ έμαθα ότι γενικότερα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο γόνατο.

Προσπαθεί όμως για να είναι έτοιμος για το αυριανό live. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει τελικά αύριο να χορέψει. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μπορέσει να χορέψει αύριο. Προσπαθεί και με την φυσικοθεραπεία που μας κάνουν γιατί υπάρχει ομάδα υποστήριξης από πίσω. Ο ίδιος θέλει να είναι αύριο στο Dancing with the stars, αλλά δεν ξέρουμε.»