Βαθμολογία

Ανακοίνωση ενόψει Παναχαϊκής στη Καρδίτσα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή και στην οποία ζητάει την συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας για τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Football League θα διεξαχθεί στο απόρθητο ΔΑΚ της Καρδίτσας ανάμεσα στην ομάδα μας και την Παναχαϊκή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου (15:00).

Υποδεχόμαστε έναν αντίπαλο που φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικεί την άνοδο στη Superleague και αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους αθλητικούς Συλλόγους της χώρας.

Μετά την άδικη ήττα στην Κρήτη από τον Εργοτέλη, η ΠΑΕ Αναγέννηση καλεί τον κόσμο της ομάδας να έρθει ακόμη πιο κοντά και να στηρίξει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση στην προσπάθεια που συνεχίζεται με πείσμα και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους για την επίτευξη των στόχων που έχουν οριοθετηθεί.

Όλοι μαζί θέλουμε να υπερασπιστούμε το αήττητο της έδρας μας και να αντιμετωπίσουμε με τον 12ο παίχτη μας, τον κόσμο, την αγωνιστική πρόκληση της Κυριακής.

Από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα με την Παναχαϊκή που τιμώνται στα 5 ευρώ και ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ.

Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από το Πρακτορείο Προ-Πο Ρόβας (Νικηταρά και Μπότση γωνία) και Πρακτορείο Προ-Πο «Η Τυχερή Στοά» (Κολοκοτρώνη 1).

Ελάτε να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα εφάμιλλη εκείνων που συνεχίζουμε μαζί να χτίζουμε με κοινό όραμα για την Αναγέννησή μας!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση