Βαθμολογία

Στοΐλας: «Δεν έπρεπε να πάρει διαστάσεις το σκορ»

Ο ΑΟΤ δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από τα Χανιά γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Μετά το τέλος του αγώνα ο Πέτρος Στοΐλας ανέφερε πως το παιχνίδι είχε δύο όψεις ενώ πρόσθεσε ότι το σκορ δεν έπρεπε να πάρει τέτοιες διαστάσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα η οποία θα βρει τους Θεσσαλούς, με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο τους. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο υπηρεσιακός τεχνικός των Τρικάλων:

«Οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟΧ-Κισσαμικού για τη φιλοξενία τόσο σήμερα, όσο και χτες που μας παραχώρησε το γήπεδό της για να κάνουμε την προπόνησή μας.

Όσο για το παιχνίδι θεωρώ ότι έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα, γνωρίζαμε τις αρετές του ΑΟΧ-Κισσαμικού, ότι έχει αρκετή ταχύτητα. Προσπαθήσαμε να πάμε τη μπάλα στα άκρα όπου βγάλαμε κάποιες επιθέσεις καλές, χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία, πέρα από ένα σουτ, το ίδιο και ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μία άλλη εικόνα και αυτό οφείλεται στο πολύ γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν έπρεπε να πάρει τέτοιες διαστάσεις το σκορ, γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι μέσα στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε κάτι στο γήπεδο όσο το ματς είναι στο 1-0. Η ομάδα από σήμερα έχει νέο προπονητή, του εύχομαι καλή επιτυχία. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Καλή επιτυχία και στον ΑΟΧ-Κισσαμικό, όλες αυτές τις μέρες διαπίστωσα ότι έχει έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας, πέρα από δύο παίκτες, νέο προπονητή, νέο γυμναστή και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».