Βαθμολογία

Μελισσανίδης: «Να σταματήσει αυτό το αίσχος»

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (7/2) και εξασφάλισε την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος. Κατά την έξοδό του από το Ολυμπιακό Στάδιο ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

«Δεν έχει γίνει τίποτα, παιδιά. Από τους 8 πήγαμε στους 4, δεν άλλαξε τίποτα. Υπάρχει συνέχεια ακόμα. Ήταν ωραίο παιχνίδι. Παίξαμε καλή μπάλα, κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης και συνέχισε:

«Το πιο σωστό, πάντως, από όλα είναι να κάνετε και να παίρνετε συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Να σταματήσει αυτό το αίσχος, οι παράγοντες να βγαίνουμε να μιλάμε. Τέλος αυτό. Πηγαίνετε εκεί που πρέπει».

Νωρίτερα, λίγο πριν από τη σέντρα, ο Μελισσανίδης είχε βρεθεί στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου», θέλοντας να τονώσει το ηθικό των παικτών. «Σήμερα πρέπει να παίξετε για η φανέλα και το έμβλημα. Το σήμα και η φανέλα πρέπει να γίνουν δεύτερο πετσί σας. Πρέπει να μπείτε πεινασμένοι, μπορείτε να κερδίσετε και να δώσετε χαρά στον κόσμο μας. Το οφείλετε και στους εαυτούς σας γιατί είκοσι χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα», τους είπε χαρακτηριστικά.