Βαθμολογία

Ανακοίνωση του συνδέσμου του ΟΦ Ιεράπετρας

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα (7/2) οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦ Ιεράπετρας, «Κουρήτες», με την οποία διαμαρτύρονται για τη διαιτησία που έτυχε η ομάδα τους στο παιχνίδι με την Παλαιοχώρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, η ομάδα του Ο.Φ.Ιεράπετρας την Κυριακή, στον αγώνα με την Παλαιόχωρα, εκτός από τον αντίπαλο, αντιμετώπισε και την κάκιστη για ακόμα μια Κυριακή διαιτησία.

Οι φάσεις οι οποίες ουσιαστικά μας στέρησαν τη νίκη είναι καταφανέστατες και θεωρούμε οτι κανένας δε μπορεί να παίζει με τη νοημοσύνη μας. Όπως επίσης να παίζει παιγνίδια εις βάρος του Ο.Φ.Ι. Να είστε σίγουροι πως οι «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» δεν θα ξενερώσουν και πως θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα οτι και να κάνουν διάφοροι κύριοι που ταξιδεύουν μέχρι εδώ για να κρίνουν ένα αποτέλεσμα.

Δεν θα αφήσουμε κανένα από δω και πέρα να παίξει κανένα παιγνίδι εις βάρος αυτών των παιδιών. Έχουμε αποδείξει το οπαδικό μας ήθος τόσα χρόνια είτε στο τοπικό ,είτε στο περιφερειακό, είτε στην Γ Εθνική. Δεν έχουμε βλάψει ούτε την ομάδα μας αλλά ούτε και κανένα οπαδό η φίλαθλο που έχει έρθει στο «Βουζουνεράκειο».

Πάντα κοιτάζουμε να βοηθάμε την ομάδα τη δική μας μόνο με τη φωνή και τα συνθήματα. Βλέπουμε λοιπόν το μέλλον αισιόδοξα, και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό ανάλογο με αυτόν που δείχνουμε σε όλους!!!!

Σ.Φ Ο.Φ.Ι. ΚΟΥΡΗΤΕΣ».