Βαθμολογία

Σάκοτα: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Η ΑΕΚ με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα νίκησε τη Μπαϊρόιτ, το βράδυ της Τρίτης (6/2), στο κλειστό του ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μοίραζε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα και χαρακτήρισε τη νίκη επί της Μπαϊρόιτ ως τη «μεγαλύτερη νίκη μας ως τώρα στην Ευρώπη. Αξίζαμε να περάσουμε. Κάποια χρόνια πριν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αν έπρεπε να διαλέξω μια ομάδα για να μην την έχω αντίπαλο, θα ήταν η Μπαϊρόιτ, γιατί είναι δύσκολο να ελέγξεις το ρυθμό απέναντί της. Βιαστήκαμε πολλές φορές στο πρώτο μέρος, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μεγάλωσε η πίεση. Στο τέλος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε 40 λεπτά αυτή την άμυνα».

Η ΑΕΚ συνεχίζει σε Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη. «Είμαστε χαρούμενοι που τερματίζουμε τρίτοι. Προφανώς είναι καλύτερα από τέταρτοι. Περιμένουμε ωραία ατμόσφαιρα στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και μετά θα δούμε τον αντίπαλο. Είμαστε ζωντανοί σε τρεις διοργανώσεις. Πόσες πιθανότητες έχουμε θα το δούμε, αλλά δεν υποτιμώ το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό» πρόσθεσε ο Ντράγκαν Σάκοτα.