Βαθμολογία

Παπαθεοδώρου: «Αξίζαμε αυτή την πρόκριση»

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν έχοντας ξεκινήσει πολύ άσχημα, όμως, το βράδυ της Τρίτης (6/2) πανηγύρισε τελικά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη επί της Βέντσπιλς.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε πως μόνο εκείνος και οι παίκτες του πίστευαν σε αυτή την ομάδα κάποια στιγμή, ενώ προσέθεσε πως άξιζαναυτή την πρόκριση έχοντας βελτιώσει κάποια πράγματα στην πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα για αυτήν τη νίκη. Στις 5 Δεκεμβρίου είχαμε ρεκόρ 1Ν-5Η και κάνεις δεν πίστευε σε εμάς. Κανένας! Μόνο εμείς πιστεύαμε στο εαυτό μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά πραγματικά. Βελτιώσαμε κάποια μικρά πράγματα, μείναμε όλοι μαζί και τώρα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή στην άμυνα και την επίθεση και νομίζω ότι παίξαμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια. Πραγματικά αξίζαμε πολύ αυτή τη νίκη - πρόκριση».

Για το ότι η Βέντσπιλς πήγε να... επιστρέψει στο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο: «Στα αποδυτήρια, συζητήσαμε με τους παίκτες, επειδή περιμέναμε την αντίδραση της Βέντσπιλς. Ηταν πολύ σημαντικό για εμάς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος».