Βαθμολογία

Γ.Σ. και κοπή πίτας από τον ΣΔΠΝΛ (PICS)

Την Τρίτη (6/2) ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας πραγματοποίησε την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, συνέλευση που παράλληλα ήταν και Καταστατική.

Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχαν διαιτητές μέλη του Συνδέσμου, εν ενεργεία και μη, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Συνδέσμου, όπως προβλέπεται στο Καταστατικό του. Μετά το πέρας των εργασιών της Γ.Σ. στα γραφεία του Συνδέσμου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού στο Δήμο Λαρισαίων, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δ.Ε. του Ε.Α.Κ. Λάρισας κ. Γ. Κωσταρόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας κ. Απ. Νεμπεγλέρας. Όλοι οι παραπάνω έκαναν και έναν σύντομο χαιρετισμό.

*Το athleticlarissa και ο Χρήστος Γκατζούλης κάλυψε την εκδήλωση και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες. Παράλληλα η διοίκηση του athleticlarissa ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για την πρόσκληση.