Βαθμολογία

Χατζηνικολάου: «Την ελπίδα θα πρέπει πάντα να την έχεις...»

Μόνο με θαύμα φαίνεται ότι θα αποφύγει ο Πλατανιάς τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε λόγο για δύσκολη μέρα για την ομάδα του.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Χανιωτών εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τόνισε ότι πρέπει πάντα να υπάρχει η ελπίδα.

«Απόψε είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Πλατανιά. Θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να έχουμε την ελπίδα της παραμονής. Δυστυχώς δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, παραμείναμε στην ίδια θέση, στην ίδια απόσταση από τον Απόλλωνα.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα, από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Η προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά ήταν τεράστια. Τα παιδιά είχαν πάρα πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να είχαμε και σε κάποια άλλα παιχνίδια - πρωτύτερα - την ίδια εικόνα. Δεν θα ήμασταν εδώ τώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε για την παρουσία και την παρότρυνση. Περισσότερο καθαρό μυαλό αν είχαμε στα τελευταία λεπτά, με την πίεση που ασκήσαμε στον Απόλλωνα θα παίρναμε το ματς. Δεν κινδυνεύσαμε ποτέ από τον Απόλλωνα.

Δέχθηκα μια πρόταση να επιστρέψω, δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Έστω, και εγώ και κάποιοι άλλοι να έρθουν κοντά. Η θέση είναι δύσκολη, τα πόδια των ποδοσφαιριστών γίνονται ακόμη πιο βαριά.

Την ελπίδα θα πρέπει πάντα να την έχεις. Πρέπει να υπάρχει ελπίδα. Για να έχεις τη διάθεση να δεις την επόμενη ημέρα διαφορετική», δήλωσε ο Χατζηνικολάου.